Ny holdleder fundet

kilde: Dagbladet Holstebro-Struer

Claus Ørts bliver ny holdleder for superligaholdet i Holstebro Speedway, som erstatning for Erik Villadsen, som ikke fortsætter.

 

Holstebro Speedways hold i superligaen var i store problemer i efteråret.

En gammel skattegæld truede med at lukke superligaholdet. Men i sidste ende blev der etableret et nyt selskab, så der også er sikret speedway på højeste niveau i år.

Det var i første omgang Claus Ørts samt Peder og Erik Bøndergaard, der gik forrest i kampen for at få genskabt økonomien i klubben.

Det projekt lykkedes. Samtidig blev Bjarne Pedersen hentet tilbage som kører efter en afstikker på to år til Holsted. Der er også skrevet kontrakt med en stærk A-kører i form af Kenneth Bjerre. Truppen til 2018-sæsonen består primært af danske kørere, hvilket også har været et mål for den nye ledelse.

Den sidste opgave har været at sætte navn på holdlederen. Den nye ledelse har ikke ønsket at fortsætte med Erik Villadsen på posten.

Der er blevet arbejdet med flere kandidater.

 

- Vores førstevalg var ikke klar til at tage over allerede til denne sæson, men det kan ændre sig til 2019. Derfor har vi ikke valgt at gå ud og finde en anden, som vi var nødt til at fyre efter et enkelt år, siger Claus Ørts fra bestyrelsen.

Derfor er løsningen blevet, at han selv får opgaven som holdleder, der består i at sætte holdet til løbene. Han får Peder Bøndergaard som assistent.

 

- Det er en løsning, som rytterne har nikket ja til. Ellers ville vi ikke vælge den. Jeg har selv kørt 80 ccm sammen med Bjarne Pedersen, og vi har begge stor passion for sporten. Vi er klar over, at det er en stor opgave, men vi har mod på at løse den, siger Claus Ørts, der i forvejen havde planer om at følge alle løbene tæt.

Den nye holdleder er til daglig direktør for firmaet Claus Ørts Byg. I de seneste sæsoner har det været et kompliceret puslespil at sætte holde fra match til match på grund af mange skader og afbud blandt de udenlandske kørere.

 

- Vi er bevidst gået efter at have en trup med mange danske kørere, så vi er bredere. Men skader og aflysninger kan vi aldrig helt gardere os mod, siger Claus Ørts.

Han ser generelt positivt på klubbens muligheder i den kommende sæson. Målet er at kæmpe med om medaljer.

 

- Vi har en god trup. Vi går efter at komme med i toppen. Vi har mærket en stor opbakning fra vores sponsorer. Vi har også fået nye sponsorer ind, så jeg er meget fortrøstningsfuld, siger Claus Ørts.

I den første weekend i marts samles truppen for at lære hinanden at kende. Der er tale om en form for teambuilding.

Allerede i sæsonåbningen får Holstebro et klart billede af, hvor de står, når de danske mestre fra Fjelsted gæste banen i Skave.

Billede: Claus Ørts

Træningstider
Besøg os på facebook
  • w-facebook
Adresse

Holstebro Speedway Klub

Hesselåvej 41b

7500 Holstebro

cvr: 31138930

Find os

© 2016 Holstebro Speedway Klub                                                          webmaster: Thomas Ramskov